Berättelsen om mitt boksläpp behöver börja med de här två! Kristina Grubb Gradin och Jeanette Hansen, mina fina, fantastiska vänner, som jag känt i evigheter, som plötsligt dök upp i Duveds kyrka igår kväll! Då hade de åkt 21 mil från Hede och hit för att vara med vid släppet. Jag trodde inte mina ögon när jag såg dem, och jag tror jag sa: ”Jag svimmar!” För så kändes det. Vilken fantastisk överraskning och glädje att de kom. Tack kära ni! (Tack för foto, svärmor Gunilla!)

De här sköna människorna var huvudpersoner vid mitt boksläpp. De är barn- /ungdomskören ”Schysst häng” här i Åre församling och de sjunger fantastiskt! De är inte bara lite bra, utan mycket! De klarar kluriga låtar som till exempel Stevie Wonders ”Don´t you worry ´bout a thing” och Leonard Cohens ”Hallelujah” och de är frimodiga och sjunger gärna solo eller i mindre grupper. Ni förgyllde kvällen med all er sångglädje! TACK!

Och förstås: TACK till fantastiska körledarna Lina Ydregården, Kicki Bohlin och Therese Sjölund. Vilket jobb ni gör!

Under en timmes tid under gårdagskvällen berättade jag ur min nya bok, och berättelserna varvades med sång. Jag kände att det blev riktigt bra!

Sedan fick jag sälja en hel del böcker och prata med många av dem som kommit. TACK alla ni som kom! Jag är så glad för det! (Tack Linda Forss för bilderna som jag lånat från din Facebook.)

Kvällen avslutades med tacobuffé längst ner i Duveds kyrka under läktaren. Det blev så fint med långbord, med rosa blommor och vita dukar. Och de flesta stannade kvar och åt, och maten var god och räckte till alla, och stämningen var så fin och gemytlig med mycket prat och skratt. TACK husmor Anneli Johansson som såg till att allt flöt på som det skulle!

Jag gick lycklig hem igår kväll. Detta var mitt fjärde boksläpp i ordningen, boksläpp med olika karaktär och olika medverkande. HÄR kan du läsa mer om tidigare boksläpp. Ja, vilken oförglömlig kväll det blev! Tacksam och glad!