Jag får så otroligt fina hälsningar från människor som läst mina böcker. Mejl och sms och riktiga pappersbrev. Det gör mig så enormt glad! För några dagar sedan kom det här meddelandet:

Tack för dina fina böcker. Tack för att du blåser hopp i människor!

Så otroligt fina ord! Stort tack till dig som skrev. Att få blåsa hopp i människor känns som det finaste man kan få göra. Inte minst i vår tid som är så svår på så många sätt. Hoppet är ju det viktigaste vi kan bära på.

Så jag fortsätter att skriva och det känns både stort och meningsfullt. Det är mycket roligt som händer kring mitt skrivande just nu. Jag får se allt fler nya omslag från olika länder till ”Kallbaderskan bland fjällen”. Omslag och titlar på olika språk. Det är rent hisnande att min bok ska ge sig ut i världen. Fem länder har köpt in Kallbaderskan nu. Två av länderna har också köpt in ”Sömmerskan och friheten”.

Dessutom är ännu en mycket spännande sak på gång, men det får jag återkomma till längre fram.

Önskar dig en fin hösthelg! Här har snön försvunnit igen, nu är vi tillbaka i höstens tid.