Sådant jag skrivit

Novellen ”Båthus med liten markplätt” i antologin ”Orter och ställen” 2016.

”Du ritar i sanden” 2015 – en bok med Bibelberättelser för ungdomar i alla åldrar. Verbum förlag.

”Den där elden inom” 2013 – roman. FB-förlag.

”Sorg – det mest gåtfulla i mitt liv” 2012 – en tankebok jag skrev tillsammans med Sonja Wahlén och med bilder av Ulla Granqvist. FB-förlag.

”Jordnära och himmelrik” 2010 – en mässa jag skrev tillsammans med Marie Tängmark.

”4 visor” 2010 – en CD jag spelade in med min trio Antika, bestående av mig, sång, Tina Didriksson, cello och Anders Hedén, sång och gitarr. Visorna hade jag skrivit texterna till och Anders musiken.

”Kallad” 2008 – en musikföreställning som skrevs inför jubileet då vi firade 50 år av prästvigda kvinnor. Jag skrev texterna och Jenny Michanek skrev musiken och vi framförde den tillsammans.

Fick stipendium för mitt psalmskrivande ur Anders Frostenssons psalmfond 2006.

”Hör mig” 2003 – en musikföreställning om predikare i Bibeln. Ett beställningsjobb för Härnösands stift. Ann-Sofi Stål skrev musiken, jag texterna och vi framförde den tillsamman.

”Livslevande” 2002 – en musikföreställning om kvinnorna i Bibeln. Också detta ett beställningsjobb för Härnösands stift. Också här var det jag och Ann-Sofi som skrev och framförde.

”Pilgrimsmässan” 2000 – i uppdrag för Härnösands stift. Jag stod för texterna och Ann-Sofi Stål för musiken.

”Ögonblick” 1998 – en musikföreställning som jag skrev texterna till, Ann-Sofi Stål skrev musiken och vi framförde den tillsammans.

”Inuti” 1996- en musikföreställning där jag skrev texterna, Ann-Sofi Stål skrev musiken och vi framförde den tillsammans.