Min bok Drottningen af Åre har nu funnits ute som ljudbok i snart en vecka och det är så fantastiskt många som lyssnar. Och som lämnar fina omdömen. Jag blir så otroligt glad. Tack så mycket! Den här boken betyder så mycket för mig så det känns väldigt fint att många fler nu får ta del av berättelsen.

I morgon släpps nästa bok som ljudbok – min roman Det har kommit ett brev. Berättelsen om Margaret som emigrerar från lilla byn Rörön i Jämtland till Amerika i början av 1900-talet. Och som gör sig ett stort namn där som sömmerska och konstnär. Hoppas ni ska tycka om den!

I övrigt håller jag nu på att redigera uppföljaren till Pianisten vid fjällsjön. jag har skrivit det förut och jag skriver det igen: Att redigera är både omtumlande och lustfyllt. Och kräver gott om pauser. Som nu när jag ska ta med hunden på en skogspromenad.