Häromdagen var jag ute och klippte gräset i sommarhettan. Jag tog en paus, gick in, kollade mina mail och kunde konstatera att jag fått ett mail från min förläggare Anna. Jag öppnade det och där stod det: Pianisten har gått till final!

Jag blev så överraskad och så glad! Det var 40 böcker som var nominerade till Årets Feelgood, så att vara en av fyra att gå till final är ju fantastiskt! Så TACK alla ni som har röstat! Det betyder ju så mycket! Det är också speciellt, för nu har jag gått till final i tre år i rad! Kallbaderskan bland fjällen 2022 (som också VANN det året!!!), Sömmerskan och friheten 2023, och så nu Pianisten vid fjällsjön 2024.

De andra tre som gått till final är De fenomenala fruntimren på Grand Hotel av Ruth Kvarnström-Jones, Espana por favor av Åsa Hellberg och Anki åker till Paris av Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd. Nu är det en jury som avgör vem som blir vinnaren och allt presenteras i samband med Feelgoodfestivalen i Sigtuna 17 augusti.

Jag har mina aningar om vem som tar hem det och jag blir i så fall väldigt glad för hennes skull!

Så här stolt och glad var jag när jag vann för snart två år sedan.