Jag har ett gäng roliga författarsamtal framöver, bland annat nu på lördag 29 juni.  Då är jag i vackra Medstugan och berättar om mina böcker och mitt skrivande. Det är lite speciellt med just Medstugan, för den platsen har en viktig betydelse i min bok Drottningen af Åre. Så mitt föredrag kommer att ta avstamp från just de scenerna i boken.

Det finns många orsaker att åka till Medstugan just den där dagen! Så här står det i annonseringen:

SOMMARFRÖJD PÅ MEDSTUGANS EGENDOM

Vill du fira in sommaren med oss? Härligt! Du är varmt välkommen! Det har nämligen blivit något av en tradition att vi varje sommar bjuder in till Sommarfröjd på Medstugans egendom. Det kommer finnas musik, mat och dryck, aktiviteter för barn och möjlighet att kika närmare på den legendariska jaktvillan.

Låter inte det som en bra dag? Och så kan man få lyssna på mig klockan 14-15.

VARMT VÄLKOMMEN!