De senaste åren har varit fyllda av fantastiskt roliga händelser, ända sedan min bok Kallbaderskan bland fjällen släpptes. Roliga bokevents, fina möten med läsare, inspirerande möten med andra författare och förlagsfolk. Det är en ynnest. För någon dag sedan påminde Facebook mig om ett möte som ägde rum för två år sedan. Det var på innergården vid Norstedts, det var Stockholms bokhelg, och jag fick dela scen med Kattis Ahlström. Moderator var min förläggare Christoffer Holst. Vi samtalade om våra böcker som precis släppts, om skrivarprocess och kalla bad. Jag minns det som ett otroligt givande samtal.

Och jag fortsätter skriva. Råmanuset till bok fyra är klart och ska skickas till min nya förläggare Anna Hirvi. Mycket spännande! Jag hade tänkt att ta en paus från skrivandet, för det är så mycket annat just nu, men nya berättelser pockar på. Och då kan jag inte låta bi att skriva!

Hoppas du har det bar i sommarvärmen!