I dag har ”Pianisten vid fjällsjön” funnits ute som fysisk bok i två veckor och som ljudbok i en vecka. Och jag måste bara säga att jag är helt överväldigad över responsen från er lyssnare och läsare! TACK för alla fina och värmande ord om min bok! Det känns fantastiskt! Bookstagrammaren @lollosbokhörna, för att ta ett exempel, skriver de här otroligt fina orden:

”Pianisten vid fjällsjön” är en oändligt fin och tänkvärd bok. Likt de tidigare böckerna skriver Karin med sådan värme och livsvisdom. Hon skildrar livet, karaktärerna och miljöerna med sådan känsla och kärlek vilket gör mig alldeles glad och lycklig…// Karin tar mig med på en resa som läsare som jag inte vill ska ta slut.”

Fantastiskt!!! Vilka ord! Tack @lollosbokhörna!

Dessutom är ni väldigt många som lyssnar på boken på Storytel. Just nu ligger den på plats 6 av alla lyssnade böcker i Sverige just nu. Jag är mållös.

Tack alla!