Vilket fantastiskt år vi haft, Sömmerskan och jag! Jag vill verkligen tacka alla er som läser och lyssnar! TACK!

Nu vid årsskiftet är det många som utvärderar sitt år av läsande och till min stora glädje ser jag att min Sömmerska ligger på många listor. Som t ex @bokstavligttalat_ som utser min bok till Årets bästa. Helt fantastiskt! Tack! Jag blir så glad.

Min bok var ju också i final till Årets Feelgood 2023 och är nominerad till Adlibrispriset. Helt otroligt!

Som den stora biblioteksälskare jag är så gör det mig väldigt lycklig att mina böcker ligger högt på listor på flera bibliotek. Som t ex Östersunds bibliotek där Sömmerskan och Kallbaderskan ligger två och trea efter Skred av fantastiska Sara Strömberg. Det känns så varmt i hjärtat! tack alla ni som lånar och läser!

Ja, ett stort tack till er alla från Sömmerskan och mig!