Åh! Nu går det undan! Snart släpps min nästa bok ”Pianisten vid fjällsjön”. Förra releasen, när ”Sömmerskan och friheten” släpptes, hölls på Östersunds bibliotek. Det var fantastiskt bra, förutom att det kom så otroligt mycket folk så väldigt många fick vända i dörren. Det kändes ju inte bra alls. (Vi gjorde en ”extraföreställning” dagen efter. Då kom 60 personer. Helt fantastiskt!)

Så för att undvika något liknande igen så gör vi i år en digital release. Det tror jag blir bra på många sätt! Inte minst för att alla som vill kan vara med, alldeles oavsett var i världen de befinner sig.

Vi kommer att sända från Norstedtshuset på Riddarholmen i Stockholm, från ett av de gamla, vackra rummen. Min kära förläggare Christoffer och jag kommer att samtala om skrivande i allmänhet och nya boken i synnerhet. Vi kommer också att bjuda på lite musik under kvällen.

Det här äger rum onsdagen 6 mars kl 19.00. Jag återkommer med mer info!

Hoppas ni har möjliighet att kika in och dela kvällen med oss.