Det händer så otroligt mycket nu kring mina böcker så jag glömmer att berätta allt… Till exempel att min bok ”Sömmerskan och friheten” är nominerad till Storytel Awards – det stora ljudbokspriset i kategorin Feelgood! Så fantastiskt roligt! Så om du tycker om min bok så får du mer än gärna ge den din röst – det är bara att gå till www.awards.storytel.com

Jag hade ju den stora förmånen och lyckan att vinna första pris förra året! Det var en helt obeskrivlig kväll. Oförglömlig. Galan gick av stapeln på Nalen i Stockholm. Min man och jag var där tillsammans med mitt förlag. Och med en hel massa författare och förlagsmänniskor. Oförglömligt är ögonblicket när juryn skulle tillkännage vem som vunnit årets Feelgoodpris. Jublet som steg i salongen när de sa ”Kallbaderskan bland fjällen”. Jag tog mig upp på scenen och höll ett tacktal. kan ha varit lyckligast i världen!

Och nu är jag nominerad igen! Det är helt ofattbart! Men det är inte bara Sömmerskan och mig det handlar om. Nej, den som läst in böckerna – fantastiska Marie Richardsson – är ju en stor anledning till att många tycker om att lyssna på mina böcker. Hon läser in så bra med värme och innerlighet.

Den 14 februari får vi veta vilka som går vidare till finalen som i år går av stapeln på Cirkus i Stockholm.