I onsdags kväll gick Adlibris prisceremoni av stapeln i Ljushallen i Bonniershusen i Stockholm. Där delades priser ut till böcker i nio olika kategorier. Tio böcker var nominerade i varje kategori. Min bok Sömmerskan och friheten var nominerad i kategorin feelgoodromaner.

Det blev en spännande stund när Frida Boysen mycket skickligt höll i trådarna. Det visade sig att Sömmerskan gått till final, var topp tre i min kategori. Så fantastiskt roligt! Stort tack alla ni som röstat och tyckt om min bok! Det betyder förstås massor! Och det blev tydligt att detta verkligen är ”folkets pris”. Vann gjorde dock inte jag utan fenomenala Emma Hamberg med boken Au revoir Agneta. Det var ju helt rätt! Stort grattis Emma!

Det blev en så otroligt trevlig kväll! En massa fina författare och förlagsfolk, goda snittar och bubbel. Och jag är så lycklig över att få dela den här kvällen med min älskade dotter Ida-maja och med Christoffer och Anna från mitt fantastiska förlag. En kväll att minnas!