I lördags var det den traditionsenliga julmarknaden här i Duved och då passade jag på att ha öppet i min skrivarstuga. Det blev en så rolig dag! Det var en strid ström av människor hela dagen som köpte mina böcker och jag bjöd på glögg. Många fina samtal blev det också.

Min plan var att hinna redigera en del under dagen, men det hanns inte riktigt med. Jag redigerar just nu min bok ”Det har kommit ett brev” inför att den ska läsas in som ljudbok. Alla mina tre historiska romaner ska bli ljudböcker och det gläder mig alldeles väldigt! Den första ”Den där elden inom” som kom 2013 är helt slut sedan länge som fysisk bok. ”Drottningen af Åre” som kom 2017 finns bara i några få exemplar kvar. Så det känns otroligt bra att de blir inlästa, då försvinner de inte.

”Det har kommit ett brev” släpptes 2019 och det är en märkvärdig känsla att redigera den nu. Att gå in i en berättelse som jag för fyra år sedan var helt och fullt indragen i, som jag levde med dag och natt. Fyra år senare kan jag konstatera att det är en fin berättelse och jag förstår varför det är den bok som jag gråtit av mest när jag skrivit. Den är drabbande och berörande. Margaret Bergmans liv är drabbande och berörande. Den här boken finns fortfarande att köpa som fysisk bok.

Jag önskar dig en fin vecka!