Vintern hos oss i Duved är vidunderligt vacker. Och våldsamt kall. I morse när vi vaknade visade termometern på minus trettio. Jag längtar så mycket efter att få ge mig ut på skidorna, men det får vänta. Det får verkligen vänta.

Vi går mot julen och mina tankar kretsar mycket kring de olika julgudstjänster jag ska ha framöver.

Därmed går också höstterminen mot sitt slut. Och den har varit rätt intensiv på många sätt, inte minst vad gäller mitt författarskap. Roliga och fina författarkvällar på olika håll och kanter, bokförsäljningssuccé, böcker sålda till olika länder, redigering av manus tre i serien (Pianisten vid fjällsjön) och, inte minst, nomineringen till Adlibrispriset. Det går fortfarande att rösta på min bok ”Sömmerskan och friheten” som är nominerad i kategorin feelgood. Sista röstningsdag är 14 december. tack på förhand!

De kommande veckorna fortsätter jag att redigera i olika omgångar, arbetar i kyrkan och ska ha lite ledigt. Sedan väntar 2024 med en massa spännande saker! Jag berättar mer längre fram.

Önskar er en fortsatt fin adventstid!