I tisdags tog jag tåget ner till Stockholm och kom hem igen igår kväll. Jag har haft så otroligt fina dagar då jag varvat redigering hemma på hotellrummet med promenader och strosande på stan.

Men framför allt var jag där för att fira att mina två senaste böcker, ”Kallbaderskan bland fjällen” och ”Sömmerskan och friheten” tillsammans passerat 100 000 sålda ex. Det är helt otroligt! Väldigt svårt att ta in! Och absolut värt att fira!

Firandet gick av stapeln på en restaurang som heter TAK och som ligger på fjortonde våningen i ett hus i centrala Stockholm. De som jag fick fira med var min förläggare Christoffer, Anna från mitt förlag Printz, Anna som är redaktör och Agneta som är korrekturläsare. Fyra enormt viktiga personer för att böckerna ska bli så bra som möjligt och nå ut till så många som möjligt! Att bara författare är absolut ett ensamt jobb men det är också verkligen ett lagarbete. Tack, ni fantastiska!

Jag kom hem till vintern. Under dagarna då jag varit borta har det snöat massor! Och det verkar inte vilja ge sig. Det är som det ska. Jag önskar er en fin allhelgonahelg!