I morse hade jag ett digitalt möte med mitt norska förlag Kagge. Det var första gången vi såg varandra, tidigare har vi enbart mejlat. Det blev ett så fint möte där jag fick berätta om mig och mitt skrivande och de berättade om förlaget. Men framför allt pratade vi om marknadsföringen av ”Å isabade i fjellene”, den norska titeln för ”Kallbaderskan bland fjällen”.

Bland annat ska jag åka ner till Oslo och träffa bokhandlare och presentera boken. Det ska ju bli hur roligt som helst! Jag var alldeles uppfylld efter mötet med så inspirerande och kunniga förlagsmänniskor.

Veckan kommer att fortsätta vara inspirerande! I morgon kväll ska jag vara med på en ”författartalkshow” på Tingshuset i Östersund. Det är min dotter Ida-Maja, hennes kompis Alex och deras klass Humanistiska 3 som bjuder in till kvällen. Jag och fina och begåvade författaren Jenny Jejlid ska få bli intervjuade om vårt skrivande och våra böcker. Väldigt kul! Min fina vän Maud Deckmar skulle också ha varit med och berättat om sitt skrivande, men hon är tyvärr väldigt förkyld och kan inte vara med. Så tråkigt! Krya på dig, Maud!

På onsdag ska jag berätta om mitt skrivande på fina Magneten i Krokom, då biblioteket bjuder in till författarkväll. Det ska också bli så roligt!

Däremellan ska jag vara utomhus och uppleva vinter, för nu är den verkligen här. Äntligen!