Förra veckan tipsade Viveka Sten om min bok ”Kallbaderskan bland fjällen” i Aftonbladet. Det kändes verkligen stort och märkvärdigt! Hon är ju en fantastiskt framgångsrik författare! Men hon har också hört av sig förut och berättat om att hon verkligen tycker om min bok. Det är lite hisnande, svårt att ta in.

Och i går var det ett jättefint reportage i Expressen om mig. Om mitt skrivande och mina böcker men också om mitt liv som präst. Samma artikel finns också att läsa i både Amelia och M-Magasin. Det känns fantastiskt roligt!

I övrigt har jag ägnat de senaste dagarna åt redigering av det som ska bli uppföljaren till ”Sömmerskan och friheten”. Redigering från morgon till kväll. Jag tycker det är väldigt lustfyllt att redigera. Och jobbigt. Men den här dagen inleddes faktiskt med en promenad med min fina vän Linda. Det var en helt magisk morgon med soluppgång över Mullfjället.  Sedan åt vi frukost på Åre Bageri. Efter det väntade redigeringen. Och jag har jobbat på ordentligt så idag kunde jag skicka tillbaka manuset till min redaktör Anna så hon får läsa igen. Sedan väntar en ny redigeringsomgång.

Så här vackert var det i morse.