I går träffade jag begåvade fotografen Anette Andersson på Åre hembygdsgård för att ta nya pressbilder inför lanseringen av nya boken. Det blev en så fin förmiddag. Jag ville ha inomhusbilder den här gången. Ni vet, lite gammaldags miljö, en sprakande eld i öppna spisen, varma och innerliga bilder. Det blir spännande att se resultatet. Vi tog några utomhusbilder också. Det var en fantastiskt vacker höstdag i går.

När jag tog pressbilder förra gången, inför att ”Kallbaderskan bland fjällen” skulle släppas, valde jag att bli fotograferad i västra Härjedalen där boken utspelar sig. Det blev otroligt fina bilder där jag står mitt i fjällvärlden.

Så småningom ska ni också få se resultatet av de nya bilderna. Just nu håller jag på och förbereder mig inför kvällen. Jag ska till Marieby och berätta om mitt skrivande och mina böcker. Det ska bli roligt! Önskar er en fin dag!