Det är så otroligt häftigt att få se omslagen till min bok ”Kallbaderskan bland fjällen”. Den är ju såld till sex olika länder och varje land gör liksom sin tolkning av boken. Tjeckien, till exempel, har belgiska våfflor på omslaget. På det danska omslaget syns konturerna av en kvinna i en sorts skärgårdsmiljö. Och så Norge! Vilket fantastiskt omslag!

”Kallbaderskan” ska släppas i Norge i januari så jag ska snart ha ett digitalt möte med det norska förlagets marknadsföringsavdelning.

Det är en otroligt mäktig känsla att min bok nu verkligen reser ut i världen och får möta läsare i andra länder. Svårt att ta in! Dessutom börjar flera utländska förlag också köpa in ”Sömmerskan och friheten”. Helt magiskt!

I dag är det fredag. Jag ska ha ett spännande digitalt möte, återkommer om det! Sedan har jag en arbetshelg i Åre församling. Bland annat ska tre barn döpas. Det ska bli roligt! Önskar dig en fin helg!