Förra veckan var jag inbjuden till Marieby för att berätta om mina böcker och mitt skrivande. Det är alltid speciellt att komma tillbaka dit. Jag var präst där för många år sedan och hade en så jättefin tid där. Nu var det så roligt att besöka deras fina församlingshem Mariagården igen. När jag kom en halvtimme innan det skulle börja var parkeringen redan fylld av bilar. Så kul när det kommer mycket folk för att ta del av ens berättande!

Jag brukar ofta varva mitt berättande med att sjunga några sånger. Ofta folkmusik a capella. Men den här kvällen var min fina, fina vän Astrid Åslin Kardin på plats och hon erbjöd sig att spela. Så vi framförde några sånger tillsammans och det var så jättekul!

 

Efter framträdandet var det många som ville köpa böcker. Det är fint att få stå och signera böcker och samtala med människor. Och jag får inse att mina böcker verkligen har betytt mycket för många. Det är otroligt stort att ta del av människors upplevelser av mina berättelser.

Jag fick med mig fina presenter hem. Hemgjord sylt och annat gott. Och en prunkande sommarbukett som hade plockats i höstigaste oktober. Tack för bilderna, Laila Nordahl!