Ja, på lördag är det dags för Feelgoodfestivalen på Sigtunastiftelsen i Sigtuna. Det ska bli så roligt! Ett fantastiskt program med så många fina och kloka författare. Själv har jag förmånen att få dela scen med fantastiska Ruth Kvarnström-Jones och Simona Arnstedt. Båda skriver historiska romaner, så det är det vårt gemensamma författarframträdande ska handla om.

För jag ska få prata om mina tre historiska romaner som mitt förlag Printz Publishing nu väljer att ge ut som ljudböcker. Jag är så glad för det! Och rätt stolt! Att ”Den där elden inom”, ”Drottningen af Åre” och ”Det har kommit ett brev” ska få bli lyssnade på. Jag återkommer om vem som ska läsa in dem och när de kommer att släppas.

Men det ska bli fantastiskt roligt att få prata om de böckerna i Sigtuna!

Jag är ju också i final (i år igen) med min ”Sömmerskan och friheten” till priset Årets Feelgood, och vinnaren kommer att presenteras på lördagskvällen. Jag har dock inga som helt tankar på att vinna – jag vann ju förra året med ”Kallbaderskan bland fjällen”. Det kommer jag att leva på resten av mitt liv, det var oerhört stort och berörande. Men det är helt fantastiskt att ännu en gång vara i final! Det är jag så lycklig över.