Det är så mycket roligt som händer nu!

Dels korrekturläser jag mina tre historiska romaner, ”Den där elden inom”, ”Drottningen af Åre” och ”Det har kommit ett brev”, som jag skrev för flera år sedan. De ska bli ljudböcker och det är jag så innerligt glad över! Tacksam till mitt förlag Printz Publishing som fattat det beslutet. Jag har också fått se omslagen till ljudböckerna och de blir så jättefina!

Dels ska jag skriva kontrakt på bok 4 i serien om våffelbruket. det känns så himla bra! Jag trodde inte att det skulle bli en fjärde bok, men när jag jobbade med slutet på det som ska bli bok tre, så stod det helt klart för mig – det behöver bli en fjärde bok! Dessutom vill förlaget skriva ett tvåbokskontrakt, vilket innebär att jag ska få skriva ännu en bok efter bok 4. Vilken oerhörd ynnest! Jag är så glad!

Så det är mycket kring böckerna nu, men det är också mycket höst och fjäll och fina vänner. I lördags vandrade jag med kompisar till Kristallgruvan i Olden. Det var en upplevelse. Det finns så mycket vackert och sevärt runt omkring oss. Det var verkligen en sådan plats. Och det är en sådan ynnest att ha fina vänner att vandra med, att skratta och prata och äta god mat med. Bland det viktigaste i livet.

Jag älskar verkligen hösten och är gärna ute så mycket som möjligt. Så i söndags kväll, innan mörkret föll, gav vi oss ut, älskade maken och jag, för att få ännu en liten dos höst. Vi åkte till Ullådalen och där vandrade vi. Så makalöst vackert med alla färgerna nu.