Snart börjar årets Bokmässa i Göteborg och jag kastas tillbaka i minnena till förra året. Det var första gången som jag var där och man kan väl säga att det var en rätt omtumlande upplevelse. Ett så stort mässområde, så otroligt mycket folk och alla möten med människor. Helt fantastiskt!

Jag stod i mitt förlags monter och signerade böcker. Oj, så många fina samtal det blev! Och oj så bra min bok ”Kallbaderskan bland fjällen” sålde. Helt otroligt! Jag blev också intervjuad på Feelgoodscenen av min förläggare Christoffer. Dessutom hann vi dricka champagne och äta god lunch på en makalös restaurang för att fira att jag då precis vunnit Årets Feelgood med min ”Kallbaderska”. Vi var också ut och åt med alla mina fina förlagskollegor. Ja, vilken magisk och smått overklig helg det blev.

I år är jag hemma och arbetar i Åre församling. Åre Höstmarknad kommer att gå av stapeln så det är mycket folk i dalgången. Det blir en fin helg! Jag har en lång rad arbetsuppgifter i både sorg och glädje.