Min bok ”Det har kommit ett brev” släpptes hösten 2019 och den ligger mig så varmt om hjärtat. Därför är det så speciellt när människor hör av sig och berättar att de berörts av boken. Den här fina recensionen fick jag precis nyss:

Jätteintressant läsning om en för mig helt okänd kvinna från Jämtland, som blev känd över hela Amerika för sin vävkonst. Jag är djupt imponerad över Margaretas mod att lämna allt här hemma för att flytta till sin blivande man, som hon inte hade träffat eller haft kontakt med på många år. Behovet och längtan efter att väva, som hon upplever även rent fysiskt, är så bra beskrivet att jag själv lever mig in i känslan. Trots att hon har ett bra liv i Amerika så upphör aldrig hennes längtan efter hembygden och att få återse sin familj… Så tack Karin för att du lyfter upp dessa (för mig) okända men stora kvinnor från Jämtland!

Tack till dig som hörde av dig och skrev så fint om boken!