Det har varit intensiva och roliga dagar den senaste tiden. Först Storsjöyran tillsammans med min svägerska Anna med flera. Vi fick uppleva Carola – och hon var helt fantastisk! Vilken stjärna! Och vi lyssnade förstås till presidenttalet på Stortorget på lördagsnatten. Eva Röse är ju republikens president och hon höll ett tal som är oförglömligt! Starkt, skarpt och roligt.

Vi har också hunnit med att överraska min svärmor som fyllde jämnt. Vi hade ordnat en fest ute på fjället i Tänndalen. Det blev väldigt lyckat och uppskattat! Jag lämnade festen en kort stund, för kvällsljuset var helt magiskt! Så här vackert var det på min lilla vandring:

Dessutom har Östersunds Posten skrivit en notis om att jag gått till final i Årets Feelgood. Alltid kul när lokala medier uppmärksammar vad som händer. Tack för det!