Nu har jag landat i sjöstugan och ska vara här i några dagar. Alltid lika härligt och rofyllt. Och jag är så uppfylld av att mina böcker fortsätter att flyga över världen. Nu senast är det ett förlag på Island som köpt in både ”Kallbaderskan” och ”Sömmerskan”. Så himla roligt! Tänk om jag någon gång får åka till Island för ett författarbesök. Så nu är ”Kallbaderskan” såld till Island, Norge, Danmark, Finland och Tjeckien. Det är ju helt svindlande!

Och i går kväll hade jag en konsert tillsammans med mina kära medmusikanter Astrid Åslin Kardin och Katarina Bergner Åhlén. Vi gjorde vår konsert ”Sjudande 70-tal” i Lockne kyrka och det var så roligt! Det kom så mycket folk och det var en så engagerad publik. Jag var helt uppfylld när jag åkte därifrån.

Och så kom jag då till sjöstugan och kvällen var så magiskt vacker. Jag satt på altanen och lång stund, bara betraktade hinlen som speglade sig i sjön och lyssnade till ljuden från fåglar och vågskvalp. Idag ska jag sitta här och redigera manus. Det blir bra.

Önskar dig en fin dag!