En trevlig kvinna i Vemdalen skickade mig den här bilden. Det var ju fantastiskt trevlig information. Smått overklig. I Vemdalen ligger alltså mina tre böcker i topp på mest utlånade romaner. Jag blir verkligen helt rörd! Tack Caroline Fredin för att du skickade bilden!

Här i Åredalen håller vi annars på att hämta oss efter det våldsamma åskovädret under förra natten. Ett åskoväder med så kraftigt regn att Susabäcken i Åre översvämmades, vilket ledde till att delar av Åre by översvämmades. Vägar blev obrukbara. Järnvägen likaså. Människors källare fylldes av vatten. Också kyrkogården vid Åre gamla kyrka påverkades av översvämningen. Mycket obehagligt, alltihop! Jag tänker på alla som drabbats.

Jag tog en promenad i går morse. Gick i känslan av ”lugnet efter stormen”. Just då regnade det inte, men det gjorde det resten av dagen. Också idag. Skönt att få sitta inomhus, elda ljus, dricka kaffe och redigera manus. Hoppas du har det bra och tryggt där du är!