Det ska ju komma en uppföljare till min bok ”Sömmerskan och friheten”, en tredje del i serien som utspelar sig i trakterna kring Tänndalen och Fjällnäs i västra Härjedalen. Jag skickade råmanuset till min förläggare Christoffer för en tid sedan och fick härom dagen respons från honom. Och vilken respons! Jag är så glad och lättad – han gillade verkligen manuset. Så här skrev han:

Var ska jag börja – VILKET MANUS!!! Den här världen är så självklar för dig och Emilys resa är så fin och välskriven! Jag har fått tårar i ögonen flera gånger under läsningen. // Det är ett galet starkt manus och gud vad läsarna kommer älska detta! Helt underbart, bra jobbat!!

Ja, vilka ord! Jag är nu så peppad att börja redigera och jobba vidare för att boken ska bli så bra den bara kan bli! Och går allt som det ska så släpps den i mars 2024.

Bra väder för redigering. för övrigt. Ösregn och gråhet. Skönt att vara inomhus, elda ljus, dricka kaffe och redigera.