Det är ju så fantastiskt att min bok ”Kallbaderskan bland fjällen” fått vingar och gett sig ut i världen. Boken är såld till Norge, Danmark, Finland och Tjeckien. Helt otroligt! Och nu har jag fått meddelande från det norska förlaget att boken kommer att släppas i Norge i början av 2024. Så vi hade ett samtal kring titel. Den kan inte heta som i Sverige, ”Kallbaderska” är inte ett ord som fungerar i Norge. Det får helt enkelt bli en annan titel och vi kom överens om en som jag är väldigt nöjd med. Återkommer med den!

I övrigt skriver jag för fullt på ett helt nytt manus. Så lustfyllt och roligt! Förra veckan var jag och familjen i vackra Hölick och hade några lediga dagar. När familjen sov ut på morgnarna satt jag och skrev. Det är ett enormt flöde och en berättelse jag trivs väldigt bra i. Vi får se vad det leder till.

Vi hade härliga dagar. Förutom att jag skrev en massa så gjorde vi utflykter till vackra platser i omgivningarna. Det är något visst med havet. Jag blev väldigt förtjust i den lilla byn Kuggören.