Det är ju helt fantastiskt och så ofattbart, men jag är i final i Årets Feelgood 2023! Jag trodde absolut inte det, eftersom jag vann hela tävlingen förra året med ”Kallbaderskan”. Och eftersom det var så väldigt många fina böcker som var nominerade. Men nu är min ”Sömmerska” en av de fyra som gått till final och är jag är förstås otroligt glad! Tack alla ni fina människor som röstat på min bok! Ni anar inte vad det betyder. TACK!

Så i går firade vi med att äta våfflor på hembygdsgården i Åre. Det kändes väldigt lämpligt.

Av de andra tre finalisterna har jag  än så länge läst Caroline Sävstrands bok om ostrondykerskan. En mycket fin bok! Rekommenderas.

Nu kommer våra böcker att läsas av en jury som består av Kerstin Särnö, bokrecensent på tidningen M Magasin, Pekka Heino, programledare och bokälskare, och Eva Boström, bokbloggare. Vinnaren presenteras i samband med Feelgoodfestivalen i Sigtuna 9 september.

Jag är så gränslöst tacksam att jag får skriva mina böcker och att det finns ett helt gäng människor som tycker om dem! Vilken otrolig ynnest!