Ja, i dag, långfredagen släpps min nya bok ”Sömmerskan och friheten” som ljudbok. När jag vaknade i morse letade jag upp Storytel och tryckte i gång berättelsen. Det är en mycket speciell känsla att höra fantastiska Marie Richardsson läsa mina ord och formuleringar. En känsla av overklighet – är det verkligen jag som skrivit det här?

När jag lyssnade såg jag att 62 andra också var inne och lyssnade. Den känslan är också mycket speciell! Att veta att just i detta nu är det många andra som också lyssnar. Som är inne i min berättelse, lära känna de människor som befolkar den. Vandrar runt i miljöerna där allt utspelar sig.

Jag hoppas att ni som lyssnar på ”Sömmerskan” ska tycka om den!

Önskar er en fin och varsam långfredag var ni än är och vad ni än gör. Här i Duved skiner solen från en gnistrande blå himmel. Ett sådant påskväder som man bara kan drömma om.