Jag är så otroligt glad över mitt förlag Printz Publishing. Det är en sådan ynnest att få arbeta med människor som både är oerhört professionella och samtidigt vänliga och varma. Jag är tacksam för det. Att skriva böcker är en ömtålig process, så jag är glad över värmen och omtänksamheten på förlaget. I går skickade de mig en stor vacker blomsterbukett som grattis till min förstaplacering på Storytels topplista med min bok ”Sömmerskan och friheten” .och som ett grattis till att min bok ”Kallbaderskan bland fjällen” nu sålt mer än 50 000 exemplar. Jag blev så glad!

Jag hann ligga etta i ungefär ett dygn innan jag blev nerputtad från tronen. Men jag blev nerputtad av storförfattaren Jojo Moyes, så det känns ändå väldigt okej. Vi har samma förlag, hon och jag. Kul för Printz att ha två författare på första och andra plats. Det är de värda!

Jag skriver för fullt dessa dagar. tar bara kortare pauser och ger mig ut i vackra vädret. det har blivit vår här nu. Det är varmt, snön smälter, tussilagos blommar i dikeskanterna. Så härligt! Jag älskar snö och vinter, men är ändå väldigt glad varje gång våren kommer,

I kväll ska jag vara med Åreförfattarna och ha Öppen Scen på valvet i Åre. Vi har haft några Öppna scener de senaste åren, ganska ofta utomhus. Fint när människor får komma och läsa upp exakt vad de vill. Det brukar bli en spännande blandning av dikter, utdrag ur romaner och gamla brev. På lördag ska jag på författarsamtal på Järpens bibliotek. Jag har fått frågorna i förväg från biblioteket, och det var så fantastiskt bra frågor! Kloka och initierade. Det kommer att bli ett bra samtal!