En intim och uttrycksfull scen för kultur i hjärtat av Åre. Under vintersäsongen 2023 erbjuds invånare och besökare kulturupplevelser under tidig kväll. Valvet är inhyst i Galleri Anni Thorn på Årevägen 74, mitt emot Åregården.

Precis där hade jag förmånen att få berätta om mitt författarskap i går kväll. Vilket fantastiskt galleri och vilka magiska målningar! Jag gick runt länge och bara betraktade. Har ni möjlighet, så besök galleriet!

Anni bor i Åre, men färdas över världen med sin konst, har utställningar i New York, Luxemburg, Paris… Imponerande! Och mycket begripligt. Hennes konst griper tag.

Vi inledde kvällen med bubbel och jag signerade böcker till engagerade läsare. Så roligt! Sedan berättade jag om mitt författarskap och om mina böcker. Det är så härligt att berätta när man bara möts av intresserade och nyfikna ögon.

Det blev en så fin kväll! Tack för att jag fick komma!