Förra året var jag på mitt livs första Feelgoodfestival. Då gick den av stapeln i vackra Mariefred, och det kom att bli en helt fantastisk helg. Den stora förmånen i att få umgås med författare och läsare och samtala om böcker och berättelser. Dessutom gick jag ju och vann Årets Feelgood 2022 och priset delades ut under festivalen. Så hela den helgen i Mariefred har ett särskilt skimmer omkring sig.

I år kommer Feelgoodfestivalen att vara i Sigtuna på Sigtunastiftelsen. Jag är så glad för det! Sigtunastiftelsen har en speciellt plats i mitt hjärta, jag har varit där flera gånger. Det är en plats som liksom sjuder av kreativitet och historiens vingslag är mycket kännbara. Festivalen kommer att göra sig mycket bra där.

Jag kommer att vara med i diverse scensamtal, men ännu har jag ingen koll på hur och när. Jag återkommer.

Tänk så roligt om du kommer dit!