På tisdag sätter jag mig på tåget och åker till Sundsvall. Jag räknar med att skriva på manus tre under tågresan. När jag kommer fram ska jag checka in på hotellet och sedan förbereda mig inför kvällen. Då ska jag ha ett författarframträdande i församlingsgården i Skön, strax utanför Sundsvall. Jag ska berätta om mina böcker och mitt skrivande. Det ska bli så roligt! Jag tycker mycket om att göra sådana här saker. Besöka bibliotek och församlingsgårdar och andra sammanhang. Det är så givande att möta läsare och de brukar ofta ställa kloka frågor.

Om du vill att jag kommer till platsen där du bor – kolla med ditt bibliotek eller din församling! En kvinna i Örnsköldsvik gjorde så, hon kontaktade sitt lokala bibliotek och tipsade om mig. Vips kom Örnsköldsviks kommun med en förfrågan om jag ville göra en biblioteksturné runtom på deras bibliotek. Så klart jag ville! Det gjorde jag i oktober och hade det så bra!

Här i Duved är det minus 17 grader idag och gnistrande vackert. Jag har precis gått på långpromenad med älskade hunden. Det var skönt att komma in i värmen igen. Hoppas du har det fint där du är!