Hej!

Hoppas du haft en fin helg och är redo för en ny vecka! Jag har tillbringat helgen i Hede hos mina föräldrar. Det blev lugna och mysiga dagar. Bland annat tidiga morgonpromenader. Det var då jag gick förbi ladan på bilden. Stannade till och bara häpnade inför det vackra. Det magiska himlaljuset, den gamla, nötta ladan, skenet över snön. Jag stannade och bara betraktade och fotade.

Förra veckan var i övrigt en vecka av skrivande. Berättelsen växer fram bit för bit. Det är en fantastiskt rolig process. Jag skrev och skrev men hann också med några möten med vänner. Och så den glada överraskningen förra måndagen om att min bok är nominerad till Storytel Awards. Het otroligt! Röstningen avslutas på söndag. Det är så spännande!

Den vecka som inleds exakt i dag är en ”prästvecka”, vilket innebär att mitt fokus är mitt arbete i Åre församling/Åre pastorat. Jag har flera samtal inbokade. Samtal som spänner över livets olika stora skeenden. Och till helgen har ju en vigsel, ett dop och en gudstjänst. Jag får frågan ibland om jag ska sluta som präst nu när mitt författarskap går så pass bra som det gör. Men det ska jag inte. Jag tycker om att vara präst. Det känns väldigt ofta mycket meningsfullt.

Allt gott!

/Karin