Jag ser ju i statistiken att bloggen växer, att det är allt fler som kommer in och läser, och det är så jätteroligt! Men det allra roligaste är alla fina hälsningar jag får. TACK för dem!

Tack till er som skickar mail! Tack till er som hör av er via Messenger! Tack till er som kommer fram och säger hej! Det värmer mitt hjärta.

Jag är så glad att ni tycker om min blogg, att ni inspireras av mina ord och bilder! Jag vill ju gärna dela med mig av livet i fjällvärlden, det här livet som jag tycker så mycket om att leva med skidåkning och utomhusliv. Och jag vill så gärna dela med mig av det som är mitt kreativa liv, med skrivandet, berättandet och musiken. Och så vill jag dela med mig av livet som präst, för att få ge glimtar av hur det kan vara. Och så vill jag reflektera och filosofera emellanåt. Ja, jag vill att mycket ska rymmas här i bloggen, och det gör mig så glad om den kan inspirera andra.

Det är ju det bästa – när vi människor kan inspirera varandra.

Så, låt oss fortsätta göra det!

Jag önskar er en fin fredag och en härlig helg!

/Karin