Jag hittade det här fotot i gömmorna och här är du runt ett år. En solstråle av stora mått. Jag minns mest bara skratt från den tiden. Skratt och pussar.

Och på Instagram  hittade jag den här bilden. Den är tagen för någon dag sedan, och är så mycket DU. Du som älskar din studsmatta, älskar att hoppa, är där mest hela tiden. Bakom dig syns regnbågen, hoppets tecken. Det är bara så vackert!

Du vet ju hur mycket jag älskar dig och hur oerhört lycklig jag är att du finns! Jag vill alltid vara en mamma som du känner dig trygg med, som du kan skratta med och prata med, hoppa studsmatta med, vara allvarlig med, ja, dela liv och tankar med. En mamma som du vet att du får stöttning och uppbackning av, som aldrig sviker eller överger. Aldrig.

Och jag önskar att jag kan inspirera dig och uppmuntra dig till…

…att fortsätta vara den du är..

…att följa dina drömmar…

…att fortsätta stå upp för och hjälpa människor du möter…

…att se till djupet snarare än till ytan…

…att det finns sådant som är långt viktigare än pengar och prylar…

…att ta hand om dig själv och värna dig själv för att du är så himla värdefull…

…att fortsätta skratta…

…och fortsätta hoppa studsmatta – det tänker i alla fall jag göra…

Grattis på din 12 -årsdag, älskade onge!

/Mamma