Vi åkte till sjöstugan en snabbsväng idag – men åh, vad vårsolen värmde! Trots att snön ligger kvar över delar av stranden så är det verkligen vår! Det är så underbart! Jag önskade att jag kunde stanna kvar, göra upp en eld, koka en kopp kaffe och sitta vid vattnet och njuta av solen och ljudet från vågorna. Det är en plats fylld av ro och stillhet, en plats på jorden som jag är så oerhört glad över. Snart är det sommar och då ska vi vara där mycket! HÄR skriver jag om just en sådan stund – om kaffe vid sjön om sommaren.

Sedan åkte vi till stan och jag var så fylld av vårkänslor i kroppen att jag bara måste köpa lite vårblommor. Så nu har jag penséer som jag ska plantera och ha på förstukvisten här hemma, och pelargoner att ha i köksfönstret. Jag älskar pelargoner, särskilt ljusrosa sådana. De får mig att tänka på mormor och farmor.

Har du också vårkänslor i kroppen?