Älskade dottern skulle vara i  Järpen idag vid fem för att repa inför kvällens avslutningsshow med Kulturskolan. Så jag och älskade maken skjutsade dit henne, och sedan tog vi en tur till Ocke trädgård i Mörsil.

Åh, vilken härlig plats på jorden! Jag har sällan varit in i en handelsträdgård där det grönskar och växer och doftar och spirar som det gjorde där! Det var helt underbart att gå runt och betrakta alla blommorna och växterna och lyssna till den stilla musiken i högtalarna.

De har också en liten cafédel, så där satte vi oss en stund med en varsin kaffe och en rawfoodboll. En mysig stund.

Och så köpte vi lite växter till vår förstukvist. Nu kan det faktiskt vara så mycket vår att det går att ha blommor utomhus utan att de fryser ihjäl.

Sedan åkte vi till Röjsmohallen och tittade på älskade dottern och de andra Kulturskoleeleverna som dansade, spelade och sjöng och gjorde en fantastisk show! Jag är så imponerade över barnens musikalitet, musikglädje och mod, och musiklärarna är mina hjältar!

Vilken enorm insats de gör för eleverna, men också för kulturen i våra bygder. TACK!