Älskade dottern har varit på Arenan i Östersund idag och tränat tillsammans med sin gymnastikgrupp. Det är en fantastisk arena med alla redskap man kan önska sig om man älskar gymnastik. Det är så himla bra att Åre gymnastikförening har möjlighet att hyra in sig där med jämna mellanrum.

Medan barnen hoppade, balanserade, klättrade, gjorde volter, snurrade och hade allmänt roligt, satt jag med min fina vän G och en varsin kopp kaffe och ömsom tittade på gymnastiken som pågick, ömsom pratade en hel massa. En fin stund!

När det var färdiggymnastiserat tog älskade dottern och jag en sväng på stan och handlade kläder till skolavslutningen. Det är så mysigt att få strosa med henne. Det är fantastiskt att få vara en mamma, och en Mors dag kunde inte bli bättre. HÄR skrev jag om förra årets Morsdagsfirande.

När vi sedan kom hem till Duved och jag tog en långpromenad med Gillis, kunde jag konstatera att nu håller löven på att spricka ut. Vilken ljuvlig känsla! En grönskande Mors dag och hoppfullhet om sommar och värme.