Nu har det gått en vecka sedan boksläppet, och jag är fortfarande så himla glad över den kvällen! Så glad att jag nu vill dela med mig av några fler bilder, tagna av någon av mina arbetskamrater. Här står jag och berättar ur min nya bok ”Du möter min blick i vimlet”.

Och här är fantastiska kören Schysst häng, som sjöng såååå bra! (Där för övrigt älskade dottern också är med.) Och de sjöng så bra låtar! Till exempel ”För kärlekens skull” och ”Tusen röster”. Intet öga torrt.

Och här lite mingelbilder från tacobuffén som serverades. Någon sa: ”Det är första gången i mitt liv som jag äter tacos i kyrkan.” Det var det nog för de flesta av oss, men det gav mersmak. Det blev en mycket härlig stämning där vi satt längs långbord under läktaren.

Ja, en kväll att leva på länge! Kanske rent av ända till nästa boksläpp!

Jag önskar dig en fin helg!

/Karin