Ja, nu har den inletts, Stilla veckan, den som för oss in i påsken. Och nog önskar jag att veckan fick vara stilla med tid för reflektion och eftertanke, men som präst i Åre blir det sällan så. Stilla veckan blir oftast en väldigt intensiv vecka för nu har vi så mycket folk på plats. Och jag tycker det är roligt! Det här är mina arbetsuppgifter den här veckan (som jag vet om så här långt.)

Möte… Möte… Genrep påskspel…Påskspel för skolorna… Möte… Språkcafé… Möte… Vigsel… Musikgudstjänsten ”Från mörker till ljus”… Vigsel… Meditation i gryningen… Långfredagsgudstjänst… Vigsel… Påskdagsgudstjänst… Musikgudstjänst…

Roliga och meningsfulla uppgifter och härliga möten med människor. Det är en del av att vara präst. Och mellan de olika uppgifterna ska veckan få vara stilla, för reflektion och eftertanke är så oändligt viktigt.

Hälsar Karin som önskar er alla en fin Stilla vecka!