Hej kära läsare!

Solen strålade från en klarblå himmel när vi steg upp i morse, och vi längtade ut i fjällvärlden! Vi bestämde oss för att åka till Storulvån och sedan vidare mot Sylarna. I Storulvån var det fortfarande fint väder, och älskade dottern och hennes kompis tog sig an snöhögarna och hoppade och lekte. Helt ljuvligt att se!

Älskade maken och hunden valde att skida de 16 kilometerna upp till Sylarna, tjejerna och jag tog vesslan. Det var ett trivsamt sätt att färdas genom fjällandskapet. Men när vi kom fram fanns ingen sol, utan enbart snöyra. Så en kopp kaffe på bron som jag hade fantiserat om, fick bli en kaffe inne i matsalen. Det gick också bra.

Och sedan vessla tillbaka ner till Storulvån. Vilken bra dag det blev! Hoppas ni också haft en fin lördag, med sol eller inte.

Hälsar Karin, glad över dagen.