Bildresultat för förnyelse av vigsellöften

Idag påminde oss Facebook om att det är tre år sedan vi förnyade våra vigsellöften, käre maken och jag. Och det var en så himla fin dag, så den vill jag gärna skriva om. Då, för tre år sedan, var det tio år sedan vi gifte oss, och för oss var det viktigt att uppmärksamma den dagen på ett särskilt sätt.

Så vi återvände till vår vigselkyrka på vackra Norderön. Vi hade förmånen att ha med oss Svante Tängmark som vigde oss, och hans fru Marie Tängmark, som spelade under vigseln. Men den stora och fantastiska skillnaden var att den här gången hade vi älskade dottern med oss! Hon fanns inte när vi gifte oss.

Så vi gick in till samma musik som vid vigseln, Svante sa vackra och berörande ord om att satsa på sin kärlek, att vila i den, älskade dottern läste ”våra” bibeltexter för oss, vi gav varandra löftena på nytt och trädde åter ringarna på varandras fingrar, och Marie sjöng Av längtan till dig. Det blev en vacker och viktig och värdefull stund.

Och så här såg vi ut på 10-årsdagen. En aning suddig bild…

HÄR skriver jag om en liknande stund i Ullådalen i vintras.

Jag rekommenderar varmt att förnya sina löften. Det ger en bra möjlighet att reflektera kring sitt äktenskap, att fundera kring vad som är bra och vad som kan bli bättre, och att åter igen befästa att det är vi två, och vi vill fortsätta tillsammans.