Idag var vi med i paraden vid Åre Winter Pride! Den startade i pisten och gick vidare ner genom byn och till Verandan. Det blev en stark upplevelse! Så många glada, färgstarka människor som är här i Åre den här helgen för kärlekens skull, för mångfaldens skull, för öppenhetens skull. Efter det fasansfulla som hände i Stockholm igår eftermiddag känns det viktigare än någonsin! Min käre man tycker också det är viktigt och vinkade glatt med sin regnbågsflagga även om han på just den här bilden har stängt ögonen… Han står här tillsammans med Helena på Åre bibliotek. Hon var med och arrangerade gårdagens föreläsning på Holiday Club med Anton Hysén. Som jag förstod det var det 600 personer där och lyssnade på hans ord om att våga vara den man är. Fantastiskt!

Glad och stolt att vara där med min prästskjorta på. Jag har fått så många fina kommentarer om att jag var med. Det märks att det är viktigt för många att Svenska kyrkan finns med i dessa sammanhang. Och för mig är det självklart!

De här två coolingarna – älskade dottern och hennes kompis – fann en ultimat solstol att sitta i och samtidigt vifta med flaggorna.

På Verandan väntade Afterski, men vi, vi valde en stillsam fika på Grädda istället.