Hej på er

och varmt tack för alla fina ord och hälsningar både här, på facebook och instagram! Det värmer verkligen ända in i hjärtat att få den stöttningen!

Idag har jag firat lite för mig själv att boken är färdig genom att ta ut en kompdag, och vara helt ledig. Jag märkte att det är väldigt sällan jag är helt ledig. Eftersom jag älskar att skriva har jag lite tendensen att tänka mig skrivandet som ett härligt fritidsnöje, men kära A påminde mig igår om att hjärnan förstås också är fullt verksam när jag skriver. På det viset är det ingen vila.

Så, idag: Inget skrivande över huvud taget förrän nu när jag bloggar. Istället har jag läst en bok, promenerat, druckit kaffe och ätit bulle på bron, slötittat på TV (det händer inte ofta), sovit i ett par omgångar, och nu ikväll varit på min yoga. I sällskap med älskade dottern. Mys på hög nivå!

Nu ska hon och jag dricka varm oboy innan det är dags att sova.

Stort tack igen!

Från mycket tacksam Karin