Hej mina läsare! Känner ni av våren?

Skenet över Åreskutan dessa vårvinterkvällar är rent magiskt. Vi sitter i matrummet och betraktar skådespelet som utspelar sig framför våra ögon. Nu är det en härlig tid!

Och älskade dottern och hennes kompis känner av våren och vägrar vinterskor och vinterjacka och mössa. Så försvinner de ut tunnklädda och med gympaskor, men jag hejdar dem inte. Jag minns ju så väl hur det var! Den där längtan efter våren och värmen och solen och lättheten. Så står de där tätt ihop vid soptunnan och planerar för en ny Musicaly.

Och åter igen, precis som varje vår när ljuset kommer, undrar jag för mig själv hur vi ens orkar oss igenom vintern och mörkret. Då, när mörkret är så kompakt och aldrig riktigt ger sig. Men det gör vi ju. Vi kämpar på. Och gläds extra mycket när våren och ljuset är här!

Kram från Karin med vårkänslor