Bildresultat för rosa yoga

Fredag. Klockan ringer vid sex. Jag stiger upp, går in i matrummet och ser hur himlen över Åreskutan färgats rosa, jag drar på yogakläderna och promenera iväg. I den vitmålade yogalokalen brinner levande ljus och svag musik hörs ur högtalarna. Vi småpratar lite, men mest vill jag vara i tystnad. Vara kvar i den där behagliga bubblan som morgonen ger.

Passet börjar. Stilla och försiktigt mjukas kroppen upp. Stilla och försiktigt får kroppen möta en ny dag. Får stärkas inför allt vad dagen kan föra med sig. Lugna övningar men också övningar där magen och ryggen och benen får arbeta. Varje muskel bränner.

Sedan: Avslutning. Vi ligger under våra filtar och vilar. Alla tankar suddas ut. Kanske slumrar jag till en stund.

När jag kommer hem är älskade dottern på väg till skolan och jag får en hastig kram i dörren. Jag sätter igång kaffebryggaren och hämtar morgontidningen. Doften av kaffe sprider sig i huset. Vilken makalöst bra start på dagen.

Önskar er alla en fin dag!