En gång i tiden spelade vi i ett band ihop, Ullis Östberg och jag. Hon var trummis och jag sjöng. Vi var fem tjejer i bandet och vi hette Icecream. Eller bytte vi kanske namn till Allright? Jag skrev några låtar, men vi sa att det var Susanne Alfvengren som skrivit dem, för annars vågade inte jag spela upp dem för publik.

Vi repade i musiksalen på skolan, och hade några spelningar. Jag minns en Luciafest på Folkets Hus och ett gig en sommar på Folkets Park.

Jag tyckte inte att det var jätteroligt att gå på högstadiet, men stunderna med bandet var extremt roliga! Man kan säga att jag levde för de där stunderna i musiksalen när vi drog oss in i musiken.

Ja, en gång i tiden spelade vi i band ihop, Ullis och jag. Nu för tiden bor vi i samma kvarter i Duved. Och den här kvällen har vi suttit på Pigo och pratat om livet.